HANTAR SMS DENGAN SEKALI KLIK.

Sesuai untuk perunding unit amanah , agent insurans ,mlm dan mereka yg ramai client.boleh digunakan untuk peringatan hari lahir dan sebagainya dengan sekali setting sahaja.

Friday, 31 August 2012

Tentang Unit Trust

TAK tahu pasal UNIT TRUST?

INGIN tahu apa itu UNIT TRUST?

NAK tahu bagaimana UNIT TRUST boleh bantu menambah nilai duit simpanan/lebihan anda?
NAK tahu benarkah dengan menyimpan dalam skim UNIT TRUST boleh bantu anda capai matlamat kewangan anda samada untuk persaraan yang selesa, NAK beli rumah baru, untuk pendidikan anak-anak atau anda sendiri (dengan ini anak-anak anda tak perlu berhutang untuk belajar) ataupun untuk apa jua gaya hidup yang anda impikan.
NAK tahu bagaimana nak melabur dalam UNIT TRUST?
ANDA tahu yang anda boleh menggunakan simpanan KWSP anda di akaun 1 untuk melabur dalam UNIT TRUST ni? (tiada cash – bermakna anda tak perlu risau yang perbelajaan bulanan anda perlu di kurangkan kerana nak menyimpan dalam unit trust.
ANDA tahu yang menyimpan di UNIT TRUST, anda berpotensi untuk mendapat kadar keuntungan 8% hingga 12% , yang mana ini membuktikan nilai wang anda akan meningkat dan dapat mengatasi kadar inflasi.
NAK tahu bila masa terbaik untuk menyertai UNIT TRUST?
Sekiranya anda NAK TAHU semua di atas berkenaan UNIT TRUST, anda boleh mendapatkan penerangan ringkas dari kami secara PERCUMA.

 APA yang perlu anda lakukan ialah:-
hubungi kami untuk temujanji: 012-2676091 atau ijampm@yahoo.com

“Kadar pulangan berganda (compounding interest) merupakan keajaiaban dunia yang ke-8. Sesiapa yang memahami, akan menikmatnya…
Sesiapa yang tidak, akan membayarnya” ~ Albert Einstein

“Tambahkan instrumen perancangan kewangan anda hari ini dengan UNIT TRUST….remember..don’t put all eggs into one basket…be a smart investor for a great future


 bersiap sedia untuk membantu anda mencapai objektif masa depan.
 Jamian Bin Sarif
 012-2676091
 PMB


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers